Close sidebar
Close sidebar

Fosta iubita a lui Marian Cozma, handbalistul ucis de interlopii unguri, face gesturi caritabile

Pe 8 februarie 2009, handbalistul Marian Cozma a fost injunghiat mortal intr-un bar din Veszprem (Ungaria) de un grup de interlopi maghiari.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Moartea lui Marian Cozma, handbalistul de doar 26 de ani ucis in Ungaria, in 2009, i-a devastat existenta Claudiei, prietena de atunci a regretatului sportiv, si ea prezenta la locul faptei, in noaptea tragica. Dupa o lunga perioada in care a fost singura, Claudia s-a indragostit din nou si s-a casatorit cu Relu Drutu, un fost coleg al lui Marian din perioada in care aparau culorile clubului Dinamo.

Foarte fericita, Claudia, care are astazi doi copii, simte nevoia de sarbatori sa fie generoasa, asa ca participa la o campanie prin care 200 de batrani de la un azil din Oradea sunt ajutati cu produse alimentare si haine. "Saptamana aceasta merg la cumparaturi pentru Dumbrava, cine doreste sa contribuie si nu reuseste sa ajunga personal din lipsa de timp, va rog sa ma contactati! Multumesc!", a scris Claudia amicilor sai.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI