Fosta Miss România a ajuns la un cabinet stomatologic non-stop cu o durere insuportabilă de măsea. Pretinsul medic i-a scos măseaua sub care se ascundea o infecție, fără o radiografie înainte de asta.

Citește și: VIDEO| Cazul „Abatorul de Copii”. Medicul ginecolog Florian Robe este acuzat oficial de tentativă de omor UPDATE Ce au transmis procurorii

După extracție, aceasta a fost tratată cu paracetamol timp de trei zile, iar ulterior a ajuns la urgențe, iar acum riscă să fie tăiată pe față pentru a-i fi scoasă infecția localizată sub mandibulă.


Filmările făcute în clinică surprind declarațiile oferite de personalul de la curățenie.

Citește și: A lucrat ani la rând la Protecția Copilului având o diplomă falsă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"A fost deja depusă plângerea penală și probabil că este necesară o verificare a tuturor clinicilor pentru că în spatele unor anunțuri pe internet se ascund persoane care pentru câteva sute de lei, din nepricepere, pot să te omoare.
Ca să fie tabloul complet, “stomatologii” încă scot dinți în miez de noapte.", declară avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: Medic din Pitești, suspectat că ar fi luat mită de la cel puțin 20 de pacienți. A fost deschis dosar penal

Medic din Pitești, suspectat că ar fi luat mită de la cel puțin 20 de pacienți. A fost deschis dosar penal

Un medic din Pitești este suspectat că ar fi luat mită de la minim 20 de pacienți. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Citește și:  Trei români au încercat să înșele o femeie, de afaceri, cu 400.000 de euro. Au fost reținuți imediat de către oamenii legii

Polițiștii și procurorii au făcut, în cursul zilei de miercuri,   percheziții    la Spitalul Județean Pitești, un medic fiind suspect de luare de mită de la cel puțin 20 de pacienți. Autoritățile au deschis un dosar penal. 

Citește și:   Preşedintele Partidului Ecologist, reţinut de DNA pentru trafic de influenţă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si