In anii 2000, Simona Marinescu a fost senatoare, ministru al Muncii, dar si sefa in cadrul clubului Dinamo. In prezent, Marinescu s-a stabilit in Statele Unite, unde ocupa o functie inalta in cadrul Organizatiei Natiunilor Unite (ONU). De la mare distanta, fostul demnitar ii tine pumnii lui Ionut Lupescu, fostul mare fotbalist candidand la sefia Federatiei Romane de Fotbal, unde incearca sa-l schimbe din functie pe Razvan Burleanu.

Simona Marinescu il sustine pe fostul fotbalist: "Ioan Lupescu este probabil cel mai demn, onest, respectuos si serios sportiv!" 

Iata ce mesaj emotionant a scris Simona Marinescu in sprijinul lui Lupescu, caruia i-a fost si nas de cununie." Ioan Lupescu este probabil cel mai demn, onest, respectuos si serios sportiv pe care l-am cunoscut. Am avut privilegiul acum 15 ani sa-i duc la altar pe Ionut si Flori Lupescu, doi oameni minunati pe care ii pretuiesc in egala masura si carora le multumesc pentru prietenia neconditionata care ne leaga. Ionut este pasionat de fotbal si crede in forta noilor generatii de sportivi sa readuca gloria fotbalului pe care milioane de romani o asteapta. Personal, am crezut ca nu va reveni in Romania. Ionut m-a contrazis fiindca este un idealist, un optimist incurabil si un roman adevarat. De la foarte mare distanta, il privesc cu admiratie pentru tenacitatea si devotamentul cu care isi dedica intreaga cariera acestei pasiuni si Romaniei, tara de care ne-a fost dor, si lor, si mie in toti acesti ani de peregrinari.

Sa ti se implineasca visul, Ioane, ca sa ne bucuram din nou de tribune pline si de aprecierea intregii planete!", a punctat Simona Marinescu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si