Cornel Nistorescu, unul dintre cei mai cunoscurti ziaristi de dupa Revolutie, conduce in prezent ziarul Cotidianul, in paginile caruia scrie in fiecare zi cate un editorial. In ultima perioada, Nistorescu a comentat evenimentele din tara, printre materiale numarandu-se si unul intitulat “Mizerabil, domnule presedinte. Mizerabil!”, in care il critica pe Klaus Iohannis pentru ca nu si-a pastrat neutralitatea in scandalul ordonantelor de urgenta.

Multi nu au fost de acord cu pozitia lui Nistorescu, iar printre acestia s-a numarat si Monica, fosta lui sotie, care l-a desfiintat pe editorialist.
“De când ne-am despărţit, n-am rostit nici măcar un cuvânt defavorabil la adresa fostului meu soţ, nici el la adresa mea...Ni s-a părut amândurora de prost gust să o facem, într-un spaţiu în care toată lumea îşi spală rufele în piaţa publică, dar, mai ales, nu am avut ce vorbe rele spune unul despre celălalt. Ne-am despărţit amiabil şi am păstrat legătura. O fac acum, contre coeur şi cu mare tristeţe. Pentru prima şi ultima oară! Dacă n-aş fi divorţat acum 17 ani de Cornel Nistorescu, aş fi divorţat acum! Mi-e ruşine pentru el! Mizerabil, Cornel! Mi-ze-ra-bil!”, a scris Monica Nistorescu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si