Scandalul convorbirilor in care Cristian Pomohaci a fost inregistrat in timp ce ii facea avansuri sexuale unui tanar a explodat in aceasta vara, iar preotul a avut parte si de contestatari, dar si de sustinatori neconditionati. Acestia din urma au format si publicul sau fidel la concertele de muzica populara, Pomohaci atragand lume multa la spectacolele de dupa scandal. De atentie a beneficiat si Ileana Matus, fosta sotie a lui Pomohaci, si ea cantareata de muzica populara.

Ea a aparut in presa si la televizor, vorbind despre casnicia incheiata in 2004.
„Nu ştiu ce face cu viaţa lui. Nu colaborăm. Doar când ne întâlnim, bună ziua şi la revedere, deci nu ştiu şi nu mă pot pronunţa la adresa lui. Dacă am ajuns să divorţez de el, înseamnă că noi doi nu am avut de ce să mergem mai departe. Şi ne-am văzut fiecare de treaba noastră. Deşi el spune că nu e adevărat, eu cred că actele şi legea în ţara asta cred că se respectă”,
a marturisit Ileana Matus. Notorietatea a ajutat-o pe Matus sa devina vedeta la spectacolele de muzica populara, devenind cap de afis.
Astfel, la evenimentul „Fiii satului Nanesti”, organizat pe 10 septembrie, Ileana Matus esta cap de lista printre solistii invitati, alaturi de alti doi cantareti de muzica populara, in ciuda faptului ca lista artistilor este stufoasa.
In trecut, Ileana Matus nu a avut parte de o asa atentie. Acum doi ani, pe afisul „Fiii satului Nanesti”, Matus era in linia a doua a cantaretilor, la fel ca in aceasta primavara, cand a participat la spectacolul „Fiii satului Stramtura”. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si