Dan Adamescu a murit la inceputul lui 2017, dar procesele in care era implicat impotriva fostei sale sotii nu s-au incheiat. Milionarul se afla in proces de separare cu sotia sa, Carmen Palade, care intentase divort in 2015. Conform presei, Carmen a solicitat jumatate din averea lui Adamescu, pe care a estimat-o la 1 miliard de euro, dar si daune morale si materiale in valoare de 20 milioane de euro.

Recent, la Tribunalul Bucuresti s-a judecat un alt proces, a carui miza era accesul lui Carmen Palade in vila din centrul Capitalei.
Pana la urma, fosta sotie a lui Adamescu nu are voie sa intre in vila, pentru ca s-a constatat ca aceasta a fost achizitionata de afacerist inainte de casatorie. Ziarul "Romania libera" a facut o dezvaluire halucinanta, aceea ca, la proces, Carmen Palade ar fi venit insotita de doua vrajitoare, celebrele Melissa si Vanessa. Carmen Palade (fostă Adamescu) mizează nu doar pe avocaţi pentru a câştiga procese în instanţă, ci şi pe „vrăjitoare“. De fiecare dată când se înfăţişează la instanţele de judecată, Carmen Palade apare flancată de două femei din Chitila. Este vorba de Melissa şi Vanessa”, a relatat sursa citata.
„Cu toate aceste eforturi de natură magică, pe 28 aprilie a.c., Tribunalul Bucureşti a emis o hotărâre definitivă prin care s-a decis că doamna Palade nu are acces în imobilul din bulevardul Aviatorilor, nr.
104, unde a locuit, până să fie încarcerat, Dan Adamescu.La termenul din 28 aprilie a.c., doamna Palade s-a înfăţişat la instanţă flancată de patru avocaţi, doi bodyguarzi şi două prestatoare de servicii de magie albă”,
a scris ziarul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si