Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Nu v-au dat voie sa participati la serbare? La serbare, alaturi de copilul meu si copilul meu era singurul din clasa, care era fara mamica. Eu i-am chemat pe domnii politisti sa constate faptul.


Fosta sotie a patronului Hexi Pharma spune ca totul a pornit in momentul in care cadre didactice din scoala i-au interzis sa participe la serbarea de sfarsit de an scolar a fiicei sale.

LAURA GEORGESCU: Nu stiam ca e interzis pentru anumiti parinti in clasa de serbare si stiam ca de la ea nu fusese nimeni, ca am intrebat-o. Toti parintii erau cu copiii in sala, iar eu am fost bruscata la ordinul doameni profesor PUNEM BIP PE NUME si fetita mea a fost retinuta singura, cu toate ca toti parintii erau cu copiii

Femeia sustine ca ea insasi a fost cea care a cerut telefonic ajutorul politistilor.



LAURA GEORGESCU Eu i-am chemat pe domnii politisti sa constate faptul. De ce credeti ca v-au impiedicat? asta or sa explice dansii in fata organelor abilitate. Era fetita mea singura in sala, toti ceilalti copii cu parintii si ea a fost impiedicata sa fie cu mama la serbare.


Laura Georgescu sustine ca avea tot dreptul din lume sa fie alaturi de fiica sa, desi inainte de tragedie, Dan Condrea avea custodia celei mici.
Mama a obtinut la divort doar dreptul la vizite lunare.

LAURA GRORGESCU Conform a ceea ce ne-a declarat doamna judecator in 26 mai 2016. Doamna judecataor a declarat intrucat sunteti parinte unic, mama fetiteti, duceti-va sa va luati copilul. Am venit sa-mi iau copilul

In tot acest timp, spune Laura Georgescu, copila a stat la ea in brate. Au fost ore lungi si obositoare, la finalul carora femeia a iesit pe poarta scolii de mana cu propria fiica.

Deci, de azi incepand cea mica ramane definitiv la dumneavostra? Daca un judecator stie altfel legea, il asteptam sa se exprime in scris.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si