Lavinia Şandru va fi gazda unei noi emisiuni care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 16:00. ”Faţa nevăzută a lumii” se numeşte proiectul propus de fosta soţie a lui Darius Vâlcov şi pe care aceasta îl produce şi îl prezintă. Anunţul a fost făcut pe pagina de socializare a Laviniei Şandru, care nu a dat detalii suplimentare despre ceea ce urmează să se întâmple în emisiune.

Interesant este că nici măcar pe site-ul TVR nu apar informaţii despre show-ul Laviniei

Şandru. Numele acestuia este inclus totuşi în grila de programe. De asemenea, se pare că printre invitaţi se va număra regizorul Cristi Mungiu.

Lavinia Şandru a plecat din televiziune acum un an

Lavinia Şandru şi-a întrerupt colaborarea cu Realitatea TV şi implicit cu fostul său partaner politic, Cosmin Guşă, în urmă cu aproximativ un an. Motivele despărţirii au rămas necunoscute, cert este că la un moment dat, aceasta a fost anunţată că a fost suspendată de pe post. Ulterior, Lavinia Şandru s-a concentrat pe alte proiecte personale, cum ar fi cea de actriţă – a apărut în piesa de teatru ”Vlaicu Vodă”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Lavinia Şandru a divorţat de Darius Vâlcov înainte ca acesta să fie implicat în ancheta DNA de corupţie. Ea s-a delimitat de acţiunile fostului soţ, despre care a spus că nu a ştiut nimic.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si