Cea mai cunoscuta poveste de dragoste a lui Miron Cozma este cea cu Marinela Nitu, cantareata formand cu fostul lider al minerilor un cuplu mai multi ani. S-au iubit si cand Miron Cozma era in inchisoare si dupa aceea.

Imediat dupa ce a iesit din puscarie, Cozma s-a casatorit cu o avocata. Monica Ionescu si Miron Cozma s-au intalnit la inceputul lui 2009, iar la scurt timp dupa aceea au decis sa se casatoreasca.

Cei doi au facut doar cununia civila, iar mariajul lor a fost scurt: dupa un an si jumatate, avocata Monica Ionescu depunea actele de divort la Judecatoria Buftea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Intr-un interviu in care povestea cum a fost relatia ei cu Miron Cozma, Monica Ionescu a marturisit ca ea crede ca motivul despartirii ar fi fost lipsa banilor.

”Probabil si din cauza lipsei banilor, dar noi nu ne-am certat din cauza banilor. Eu aveam probleme mele, el le avea pe ale lui, eram aprigi amandoi, mai incapatanati. Sa se inteleaga, Miron nu m-a batut niciodata, nu a avut nimic impotriva ca eu m-am apucat de scoala”, spunea Monica Ionescu in urma cu ani.


Apoi, amandori au plecat pe drumuri separate. Daca Miron Cozma incepea o noua relatie cu Marinela Nitu, Monica Ionescu isi vedea de viata ei si de cariera.

Astazi, Monica Ionescu este avocat, ii place sa calatoreasca si, conform mesajului postat pe pagina ei de socializare, este “intr-o relatie”.

Monica Ionescu a fost cea de-a doua sotie a lui Miron Cozma, fostul lider al minerilor avand cu prima nevasta, Dana, doi copii mari: o fata si un baiat, care l-a facut bunic de doua ori pe Cozma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si