Imediat dupa ce s-a aflat de oribila crima din judetul Dambovita, fosta sotie a lui Oprea Florin Victor a facut declaratii incredibile despre cel cu care a fost casatorita si cu care are o fetita. "Am fost impreuna o perioada lunga de timp, inca din liceu. Avem un copil impreuna, o fetita de 9 ani si jumatate, care este si ea foarte afectata, afland de la TV ce a facut tatal ei.

Este traumatizata psihic. Am luat decizia de a divorta de el pentru ca nu mai suportam traumele fizice si psihice la care eram supusa. Omul era extre de violent, consuma alcool, ajungea atat de beat acasa incat nu se putea tine pe picioare si in cateva cazuri abia am reusit sa scap din mainile lui. Ma batea foarte rau. Am inclusiv certificat medico-legal, am nevoie de ingrijiri medicale. Am depus plangere, am sesizat autoritatile de nenumarate ori, insa nu s-a luat nicio masura, niciodata. Am fost nevoita, in baza certificatelor medico-legale sa bag divort si sa fug din tara pentru a-mi salva copilul", a declarat femeie pentru cei de la observator.tv.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Fata nu s-a aratat deloc surprinsa de ceea ce a facut fostul ei sor. "Nu am fost surprinsa. Ma asteptam sa urmeze ceva de genul asta. Dar ma mai asteptam ca si fata care era cu el, stiind ce traieste, sa plece pe drumul ei. A facut cu ea ce a dorit sa faca cu mine. Ma urmarea, ma cauta sa ma omoare. Singurul fapt pentru care eu sunt acum in viata este pentru ca am fugit. Pe mine ma chemau la sectie si dupa ce le spuneam ca sunt amenintata si ca ma omoara, dadeam o declaratie si spune ca o sa ii puna in vedere. Nimeni nu a reactionat. Politia orasului Titu, o sustin si o voi sustine intotdeauna, dar nu au facut nimic pentru mine. Un singur domn, pe nume Dumitrache, din Politie, a luat putin situatia mai in serios. Sunt convinsa ca fata care a fost ucisa are si ea plangere inregistrata impotriva lui. El mi-a vandalizat usa cu toporul, dorea sa intre peste mine sa ma omoare. Imi pare rau de fata care a intrat in pamant si de copilasul care a ramas pe drumuri", a mai declarat aceasta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si