Eugen Stan a agresat, vineri, doi copii intr-un lift dintr-un bloc din Drumul Taberei si a fost retinut de-abia luni, dupa ce colegii sai de la Politie Rutiera l-au recunoscut in imagini.

Stan avea o partenera de viata, fiind divortat de sotia sa, care i-a daruit o fiica. “Eu sunt divorţată de el de trei ani de zile. Am divorţat de comun acord. Nu am mai luat legătura cu dânsul de atunci, şi-a găsit pe cineva, a fost alegerea lui.

Eu sunt cu fetiţa, nu s-a întâmplat nimic cu ea. Am văzut la televizor. Am fost şocată. Şi eu şi fetiţa. Suntem şocaţi cu toţii. Îmi este foarte ruşine, vă daţi seama”, a marturisit fosta sotie a lui Eugen Stan.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din declaratia de avere depusa de Eugen Stan in 2015, valabila pentru anul 2014, cand inca mai era sotul Mihaelei Stan, acesta a completat ca partenera sa de viata este “agent curatenie”, adica femeie de serviciu, salariul sau lunar fiind de 1.000 de lei. In schimb, Stan a incasat ca politist, tot in acea perioada, 4.300 de lei pe luna, de peste 4 ori mai mult decat sotia sa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si