Close sidebar
Close sidebar

Fosta sotie a unui consilier judetean din Timis a fost data disparuta. Rudele sunt disperate

Fosta sotie a unui consilier judetean din Timis este cautata de politie. Femeia a disparut de acasa in urma cu trei zile. Rudele sunt disperate si spun ca scandalurile dupa divortul de politician au marcat-o.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Petronela Nicoara, sora femeii: Te rog sa vii acasa. Daca cineva o tine, sa o lase sa vina acasa ca nu ne intereseaza nimic altceva.

Iren Hutan, mama femeii: Vino acasa ca te asteapta mami! Si nu trebuie sa pui la suflet. Orice ar fi o sa creasca copiii!

Iar acum, tot in decembrie, Loredana Pascuta avea sa fie data disparuta. Familia fostei sotii a consilierului judetean e devastata. Dupa un divort cu scantei, femeia locuia la mama ei si incerca sa castige custodia copiilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Iren Hutan, mama femeii: Sunt foarte ingrijorata pentru ca era intr-o stare de agitatie incontinuu. Nu statea, ba mergea sa faca una, ba alta. Ba aducea copiii, ba ii ducea. Cu fostul sot, cu Adi, voia sa ia inapoi copiii. El voia si el.

Ciudat e ca femeia are telefonul deschis, dar nu raspunde. Rudele spun ca ar fi inceput o noua relatie in urma cu aproape un an si banuiesc ca legatura de iubire ar fi luat sfarsit de curand.

Petronela Nicoara, sora femeii: Cineva o tine undeva probabil, altfel raspundea.

Loredana si Adrian Pashcutza au impreuna trei copii. Unul dintre micuti este botezat chiar de Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. In urma cu un an, femeia i-a cerut sotului divortul si a parasit domiciliul conjugal. In aprilie, a sustinut public ca a fost batuta de consilierul judetean, dar si-a retras plangerea de la politie. 

Contactat de reporterii Kanal D, consilierul judetean a spus ca ultima oara a vorbit cu fosta sotie in urma cu aproape o saptamana si spera ca ea sa se intoarca acasa. Tanara are 1.65 metri înaltime, 60 de kilograme, par roscat, tuns scurt, ochi caprui. La data disparitiei, purta bugi, palton gri, fular gri cu rosu si ghete negre. Daca aveti informatii despre ea, sunati la 112 sau alertati cea mai apropiata sectie de politie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI