Este vorba despre primarul comunei Grajduri, Constantin Zamfirache. Acesta are o relatie cu o angajata cu 25 de ani mai tanara decat el, care l-a determinat sa divorteze la inceputul acestui an de sotia cu care are un copil.

Manuela Zamfirache, cea care i-a fost alaturi timp de 26 de ani, povesteste ca recent a fost la primarie sa solicite niste acte, iar primarul a agresat-o. In institutie se afla doar tanara despre care se spune ca este amanta edilului.

" Am mers la primarie sa solicit niste acte pentru partaj. Am intrat si am vazut doar o angajata. Am mers si am batut la toate usile, dar nu a raspuns nimeni. La un moment dat a venit primarul si a inceput sa tipe la mine, sa ma intrebe ce caut eu acolo. I-am spus ca am venit dupa niste acte si am avut un schimb de replici dure. Mi-a spus sa intru intr-un birou, iar la scurt timp a intrat si amanta lui, doamna Alina. A vorbit urat cu mine si m-a impins si lovit", a declarat Manuela, fosta sotie a primarului din Grajduri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

" De vreo patru ani sunt impreuna. Eu i-am spus sa o angajeze la primarie. Am fost colega cu ea si am pus o vorba buna. Nu am stiut ce avea sa urmeze. Am avut probleme in familie ca fiecare, dar nu am avut astfel de scandaluri cu sotul. De cand a inceput relatia cu ea insa s-a schimbat totul. Nu ne mai intelegem. A facut scandal, s-a schimbat radical", a completat Manuela.

 

"Am renuntat sa lupt si am dat divort. Nu ma mai intereseaza ce face. Oricum la primarie este musafir, merge cu ea la Iasi pe la hoteluri, nu mai are treaba cu aceasta comuna. Si angajatii din primarie stiu totul, dar nu spun de teama sa nu ramana fara servici. Aceasta femeie, Alina a fost si asistenta sociala si secretara, iar acum este inspector, desi nu are studii de specialitate pentru aceste functii", a completat fosta sotie a primarului. Manuela spune ca, la un moment dat i-a prins pe cei doi in tandreturi chiar in sediul primariei.

"I-am si prins, le-am vazut mesaje, dar nu recunosteau nimic. Spuneau ca sunt doar prieteni si ca nu este nimic mai mult. Acum a ajuns sa ma bata la primarie de fata cu amanta lui. Este prea mult!", a declarat reporterilor BZI, Manuela.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si