UPDATE: Valentina Pelinel i-a sarit in brate lui Cristi Borcea, imediat cum acesta a iesit pe poarta penitenciarului

"A fost o perioadă foarte grea, daca nu as fi avut familia si pe Valentina nu stiu cum treceam, au fost patru ani si trei luni de sacrificii si de iubire" a spus Borcea la iesirea din penitenciar.

El a vorbit şi despre o posibilă nuntă. ”O sa vedeti la momentul potrivit! ”, a spus el. 

"Trebuie sa merg la psihiatrie, sa nu credeti ca o perioadă asa lunga nu lasa urme" a mai precizat Borcea.

"In baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. a) Cod procedura penala admite contestatia formulata de contestatorul- petent Borcea Cristian impotriva sentintei penale nr. 1324 din data de 02.05.2018 pronuntata de Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti in dosarul penal nr. 8622/4/2018. Desfiinteaza sentinta atacata si, rejudecând cauza: in temeiul art. 587 alin. 1 Cpp raportat la art. 59 C.pen.1969 si cu aplicarea art. 5 NCP admite cererea de liberare conditionata formulata de petentul- condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea conditionata a petentului- condamnat de sub puterea MEPI nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucuresti – Sectia I Penala in baza sentintei penale nr. 238/2012. Pune in vedere petentului dispozitiile art. 61 din Vechiul Cod penal privind revocarea liberarii conditionate.

in baza art. 275 alin. 3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare avansate de stat ramân in sarcina acestuia", au dispus magistratii.

Sentinta este definitiva.

Tribunalul Ilfov a amanat joia trecuta, pentru 2 iulie, pronuntarea in cazul cererii de eliberare conditionata din inchisoare a fostului actionar de la Dinamo.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cristian Borcea este singurul condamnat in dosarul "Transferurilor de jucatori" care a ramas incarcerat.

In 2 mai, Judecatoria Sectorului 4 i-a respins lui Borcea cererea de eliberare conditionata, decizia instantei nefiind definitiva.

A fost pentru a doua oara când Cristian Borcea a cerut eliberarea conditionata. El a mai facut o astfel de solicitare si in 2017. Atunci, Judecatoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, in octombrie, ca fostul actionar al Dinamo nu poate fi eliberat conditionat si ca poate formula o noua cerere dupa sase luni.

Cristian Borcea este incarcerat la Penitenciarul Jilava dupa ce a fost condamnat definitiv, in anul 2014, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul "Transferurilor de jucatori".

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

In martie 2014, in dosarul "Transferurilor de jucatori" au fost condamnati Ioan Becali si Cristian Borcea la câte sase ani si patru luni de inchisoare, Victor Becali la patru ani si opt luni de inchisoare, George Copos la trei ani si opt luni de inchisoare, Mihai Stoica la trei ani si sase luni de inchisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare, iar Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu la câte trei ani si patru luni de inchisoare.

In luna februarie a acestui an, magistratii instantei supreme au decis achitarea lui Cristian Borcea in dosarul privind mita data fostei judecatoare Geanina Terceanu. in acest dosar, Victor Becali a fost condamnat la cinci ani si opt luni de inchisoare, Ioan Becali a primit sapte ani si patru luni de inchisoare, iar Geanina Terceanu a fost condamnata la sapte ani de inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si