Close sidebar
Close sidebar

Fostul baron de Gorj, pus sub control judiciar! Dan Morega ar fi condus de nenumărate ori fără permis

Fostul baron local și prefect de Gorj, Dan Morega a fost pus sub control judiciar. El ar fi condus din nou fără permis de conducere.

Stefania Pavel,

El este Dan Morega.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O nouă lovitură pentru fostul baron local și prefect de Gorj, Dan Morega! Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 București au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar în cazul acestuia.

El este Dan Morega.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Cine este primarul care a luat leagăne și uși de la grădinița din comună și le-a instalat în propria pensiune?

Când a fost prins ultima oară fără permis Dan Morega?

Recent, mai precis pe data de 10 martie, acesta a condus un autoturism pe raza sectorului 1 București având permisul de conducere retras. 

”Din probele administrate în cauză a rezultat că la data de 10.03.2024, în intervalul orar 12:00 – 13:00, inculpatul a condus un autovehicul pe drumurile publice, fiind identificat în jurul orelor 12:00 pe Șos. Pavel D. Kiseleff, unde a oprit autovehiculul pentru aproximativ 1 – 2 minute în fața Ambasadei Rusiei de pe Șos. Pavel D. Kiseleff nr. 6, după care și-a continuat deplasarea către Piața Victoriei, iar în jurul orelor 12:46 a condus pe Bd.

Lascăr Catargiu, din direcția Piața Universității către Piața Romană. În Piața Romană a efectuat virajul stânga pe Bd. Dacia, unde a oprit în fața Hotelului Duke până la ora 13:00, continuându-și deplasarea pe Bd. Dacia către Calea Victoriei”, se arată în decizia procurorilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El este Dan Morega.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Liceenii vor eliminarea Bacalaureatului! „Elevii sunt învățați să tocească, nu să și înțeleagă ce li se predă”

Mai departe, acesta nu are voie să conducă autovehicule pe drumurile publice, iar dacă va încălca cu rea-credinţă obligaţiile care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive, conform art. 215 alin. (3).

Înainte, Dan Morega a fost prins de 4 ori fără permis. De asemenea, fostul politician a fost internat în spital în vederea unei expertize psihiatrice. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Deci, am băut o cafea, am fumat o țigară. Mă vedeți vesel. Eu sunt sensibil, dacă mă duceau la arest... Vă dați seama. Mafia lucrează, domnilor.- Să mă rețină pentru analize, nu pentru zdup. Ca să ne-nțelegem foarte clar.
- Au transmis că veți fi reținut 24 de ore, după care au șters comunicatul.
- Nu... Greșit...
- Și ați acceptat dumneavoastră să faceți acea expertiză.
- Eu am acceptat să fac expertiză benevolă, întrebați-o și pe doamna avocat și vă spune același lucru”, spunea Dan Ilie Morega.

Pe data de 6 februarie, lui Dan Ilie Morega, în vârstă de 78 de ani i s-a retras dreptul de a mai conduce pe drumurile publice, la recomandarea medicilor psihiatri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI