Close sidebar
Close sidebar

Fostul concubin al femeii din Dolj care a adunat zeci de caini in curte arunca bomba: Animalele sunt vandute in Germania pe bani grei

E scandal mare intr-o comuna din Dolj! Totul a pornit de la o femeie care a adunat zeci de caini pe o proprietate mica. Vecinii se plang de zgomotul facut de animalele infometate. Pe fir, a intrat si fostul concubin al femeii care arunca bomba: cainii sunt vanduti in Germania! Pe bani grei, spune el! ##VIDEO30277##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta curte este plina de animale. Privim cu atentie si descoperim cativa caini cocotati tocmai in pod, scotand capul printr-o deschizatura a acoperisului! Mai mult, printre zecile de caini s-ar afla si aproximativ 10 pisici, spun vecinii.

„Pe mine m-a imbolnavit aceasta situatie. Am devenit cardiac de frica cainilor. Unul a scapat peste mine, in curte, in gradina”, povesteste un localnic.

Cei care locuiesc in jurul acestei proprietati sunt disperati. Vor animale in jurul lor, dar nu tinute intr-un asemenea hal.

In scena apar proprietarul casei si femeia care a adunat cateva zeci de animale in ultimii ani. Cei 2 au ar fi avut o relatie care s-a terminat cu scandal. Asa ca bietele animale au devenit victime colaterele. Ele si vecinii!

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

„Eu stau cu sacii de mancare in masina si nu pot sa vin. Am fost batuta, am fost amenintata cu cutitul, fugarita prin curte cu cutitul si cu toporul.

L-am lasat in casa pentru ca a spus ca nu are unde sa se duca!”, povesteste Iuliana Muga.

Atat femeia cat si fostul concubin arata cu degetul unul spre celalalt.

„I-a vandut cu o mie de euro. I-a luat de aici si i-a microcipat in Craiova!”, sustine Stancu Constantin, concubinul femeii.

Aceasta situatie nu e noua.

Cainii s-au tot inmultit in spatiul impropriu de cativa ani. Reclamatiile vecinilor au curs ei ele fara numar. Dar, dupa cum demonstreaza imaginile, pana acum nu s-a luat nicio masura.

Odata cu echipa de filmare a Stirilor Kanal D, astazi, in comuna doljeana Breasta au ajuns si autoritatile.

In alte state, legislatia permite politistilor sa intre pe o proprietate private atunci cand animalele sunt chinuite.

In Romania situatia este diferita. Pana la obtinerea unui ordin judecatoresc, nimeni nu poate prelua animalele fara acoedul proprietarilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI