Profesorul universitar Mircea Oprean este fostul ginere al lui Nicolae Ceausescu, fiind casatorit cu fata dictatorului, Zoia, pana la moartea acesteia, survenita in 2006. Anul trecut, Oprean a fost atacat in incinta Politehnicii Bucuresti de doi indivizi, care l-au lovit cu bestialitate. Agresorii au fost identificati de politie in persoana a doi paznici care lucrau la un club din Regie, procurorii deschizandu-le acestora dosar penal.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acum cateva zile, insa, la ultimul termen al procesului intenat de Oprean celor doi batausi, instanta a luat act de retragerea plangerii depuse de fostul ginere al lui Ceausescu, care si-a iertat agresorii dupa ce acestia au recunoscut ca au fost angajati contra a cateva sute de euro de un fost colaborator de-al lui Oprean. "Ăsta îmi era interesul, să aflu cine a organizat această monstruozitate. I-a angajat colaboratorul meu de la facultate, Valerian Croitorescu. Nu mă încălzea cu nimic dacă stăteau sau nu în puşcărie.”, a declarat Oprean pentru PRO TV.

Instanta a hotarat ca MIrcea Oprean sa achite cheltuieli de judecata in valoare de 2000 de lei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si