Close sidebar
Close sidebar

Fostul ginere al lui Ceausescu si-a retras plangerea impotriva barbatilor care l-au batut anul trecut! Profesorul Mircea Oprean trebuie sa achite acum 2000 de lei cheltuieli de judecata

Profesorul universitar Mircea Oprean si-a retras plangerea impotriva celor doi barbati care l-au batut anul trecut. Agresorii au recunoscut ca au fost angajati de cineva sa recurga la violenta impotriva fostului ginere al lui Nicolae Ceausescu.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Profesorul universitar Mircea Oprean este fostul ginere al lui Nicolae Ceausescu, fiind casatorit cu fata dictatorului, Zoia, pana la moartea acesteia, survenita in 2006. Anul trecut, Oprean a fost atacat in incinta Politehnicii Bucuresti de doi indivizi, care l-au lovit cu bestialitate. Agresorii au fost identificati de politie in persoana a doi paznici care lucrau la un club din Regie, procurorii deschizandu-le acestora dosar penal.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acum cateva zile, insa, la ultimul termen al procesului intenat de Oprean celor doi batausi, instanta a luat act de retragerea plangerii depuse de fostul ginere al lui Ceausescu, care si-a iertat agresorii dupa ce acestia au recunoscut ca au fost angajati contra a cateva sute de euro de un fost colaborator de-al lui Oprean.

"Ăsta îmi era interesul, să aflu cine a organizat această monstruozitate. I-a angajat colaboratorul meu de la facultate, Valerian Croitorescu. Nu mă încălzea cu nimic dacă stăteau sau nu în puşcărie.”, a declarat Oprean pentru PRO TV.

Instanta a hotarat ca MIrcea Oprean sa achite cheltuieli de judecata in valoare de 2000 de lei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI