La ceremonie au fost prezenti fotbalistii echipei FC Voluntari, fosti internationali, tehnicieni si oficiali din fotbal. Printre participanti s-au numarat Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Cosmin Contra, Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Bogdan Stelea, Dumitru Dumitriu, Laurentiu Reghecampf, Mihai Stoica, Mihai Stoichita, Florin Raducioiu, Marius Lacatus, Gino Iorgulescu, Anton Dobos, Ilie Dumitrescu, Viorel Moldovan, Valeriu Argaseala, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si Anghel Iordanescu.

Au fost prezenti si fani ai Stelei, care au pus pe gardul cimitirului doua bannere cu mesajele:" Suflet nobil, fundas de fier/ Inca o stea se ridica la cer" si "Baietii din Titan, alaturi de

Prodan".

Peste sicriul lui Daniel Prodan au fost asezate doua tricouri de joc, unul de la echipa nationala, cu numarul 3, si altul al formatiei Steaua, cu numarul 6.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Daniel Prodan, in varsta de 44 de ani, a decedat miercuri, in locuinta sa din Voluntari, dupa ce suferit un infarct.

Vineri, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Prodan a fost depus la Tribuna Oficiala de la Arena Nationala, unde pana la ora 18.00 iubitorii fotbalului au putut sa isi ia ramas bun de la fostul international. Prodan a fost omagiat la Arena Nationala de fotbalisti, tehnicieni si oficiali, dar si de fosti internationali ca Gheorghe Popescu, Bogdan Stelea, Basarab Panduru, Ionut Lupescu, Miodrag Belodedici, Anton Dobos si Viorel Moldovan, care i-au purtat sicriul.

Sute de fani ai Stelei i-au scandat numele si i-au adus un ultim omagiu.

Nascut la Satu Mare, la 23 martie 1972, Daniel Prodan a inceput fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 si pana in 1996, el a evoluat la Steaua, inainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat pana in 1998, cand a trecut la Glasgow Rangers.

A mai jucat la Rocar, Messina si FC National. A castigat de cinci ori titlul cu Steaua si o data Cupa Romaniei.

Component al Generatiei de aur, fundasul Daniel Prodan a evoluat 54 de partide la echipa nationala, marcand un gol. A jucat la Cupa Mondiala din 1994, competitie la care 'tricolorii" au obtinut cea mai mare performanta din istorie, calificarea in sferturile de finala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si