Close sidebar
Close sidebar

Fostul international de rugby Adrian Tinca a incetat din viata, la varsta de 50 de ani

Fostul international de rugby Adrian Tinca a incetat din viata, miercuri, in Franta, la varsta de 50 de ani, informeaza frr.ro.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fost jucator la Farul Constanta şi participant cu nationala Romaniei la prima editie a Cupei Mondiale de Rugby din Noua Zeelanda in 1987, Tinca a murit la Castres, unde se afla in cantonament cu echipa de juniori a Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia, scrie news.ro.
 

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Adrian Tinca a cucerit de doua ori titlul de campion al Romaniei cu Farul Constanta, in 1995 şi 1996, şi a caştigat Cupa Romaniei, tot cu Farul, in 1992.

Nascut la 9 ianuarie 1967 la Constanta, Adrian Tinca a fost descoperit şi indrumat spre rugby de catre Peter Ianusevici la CSS Nr.

2 Constanta. A mai evoluat de-a lungul carierei la Steaua Bucureşti in 1986-1987, dupa care a jucat toata cariera la Farul Constanta. Maestru al sportului din 1999, Adrian Tinca a pregatit intre anii 2002 şi 2016 echipele RC Farul, RC Cleopatra şi RC Tomitanii Constanta.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI