Trupul sau neinsufletit va fi depus, joi, la capela de la cimitirul Bellu Catolic, iar inmormântarea va avea loc sâmbata.

Nicolae Lupescu s-a nascut la 17 decembrie 1940, la Bucuresti. A inceput fotbalul la Flacara Bucuresti, a jucat la Olimpia Bucuresti, dar cea mai mare parte a carierei si-a desfasurat-o la Rapid Bucuresti (1962-1972). Ultima echipa la care a evoluat a fost formatia austriaca Admira Wacker (1972-1976). La echipa nationala, Lupescu a avut 21 de prezente si a marcat doua goluri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cu Rapid, "Culae" Lupescu a câstigat titlul in sezonul 1966/1967 si Cupa României in 1972. El a participat cu nationala României la Cupa Mondiala din Mexic, din 1970. Ca antrenor, a pregatit echipa Rapid.

Nicolae Lupescu era tatal lui Ionut Lupescu, de asemenea fost fotbalist international, astazi director tehnic la UEFA.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si