Tot vineri, procurorii DNA au dispus, vineri, inceperea urmaririi penale impotriva fostului manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu, pentru luare de mita si delapidare. Suma pe care ar fi delapidat-o Secureanu este evaluata de anchetatori la 1,9 milioane de lei.

Procurorii DNA au dispus, vineri, inceperea urmaririi penale impotriva fostului manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu, pentru luare de mita si delapidare. Suma pe care ar fi delapidat-o Secureanu este evaluata de anchetatori la 1,9 milioane de lerocurorii DNA au dispus, vineri, inceperea urmaririi penale impotriva fostului manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu, pentru luare de mita si delapidare.
Suma pe care ar fi delapidat-o Secureanu este evaluata de anchetatori la 1,9 milioane de lei.

Potrivit DNA, in perioada mai 2009 – noiembrie 2016, suspectul Secureanu Adrian Florin a conceput si a pus in aplicare o schema prin care sustragea repetat (aproape zilnic) sume de bani din casieria spitalului.

Din probele administrate a rezultat ca s-au emis facturi pentru un numar de 1075 zile, ceea ce inseamna ca suspectul si-a insusit, in 1075 de zile, sume de bani din patrimoniul spitalului. Suma totala delapidata este evaluata la 1.944.594 lei, ceea ce reprezinta si prejudiciu cauzat spitalului clinic Nicolae Malaxa.

Citeste si: Noi detalii despre fostul manager al Spitalului Malaxa. Numele lui Florin Secureanu, incrustat pe soclul statuii din Viena a lui Mihai Eminescu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Totodata, in perioada 20 mai 2011 – noiembrie 2016, in mod repetat, suspectul Secureanu Adrian Florin a pretins unei societati comerciale care avea atribuite contracte de achizitie directa cu spitalul, sa ii plateasca o serie de deplasari pe care el si apropiati ai sai le faceau in strainatate si in tara. Astfel, societatea comerciala a platit unei agentii de turism suma de 801.138 lei pentru un numar de 470 de deplasari ale suspectului si ale apropiatilor sai.

Serviciile turistice de care a beneficiat managerul spitalului si apropiatii sai, platite de societatea care avea contracte cu spitalul, au constat in achizitionarea de bilete avion, cazare, inchirieri auto, mic dejun, etc. Destinatiile au fost variate, atat in Europa, America, Asia, cat si in Romania”, se mai arata in comunicatul procurorilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si