Close sidebar
Close sidebar

Fostul mare rugbist Adrian Tinca va fi inmormantat duminica

Doliu a in sportul romanesc. Fostul rugbist Adrian Tinca a murit, in urma unui stop cardiac suferit la Castres (Franta).

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 
Durere fara margini la capataiul lui Adrian Tinca, care va fi inmormantat duminica, in Cimitirul Central. Sicriul cu trupul neinsufletit a fost depus aseara la capela Cimitirului Central din Constanta, iar de atunci prietenii, colegii si apropiatii ii aduc un ultim omagiu.
Duminica, la ora 13.00, preotul va veni la capela, iar dupa serviciul religios cortegiul mortuar va merge la Biserica Nasterea Sf. Ioan Botezatorul. De aici, scrie Ziua de Constanta, se va pleca la stadionul Mihai Naca, unde va avea loc un alt ceremonial, la centrul terenului, iar de la stadion se va merge la cimitir.
Participant la meciul cu Franta din 1987 (3-49), de la Agen, Adrian Tinca (50 de ani) a plecat dintre noi, mult prea devreme, in urma unui stop cardiac.
 
in prezent antrenor, Tinca se afla in Franta cu o grupa de copii, la un turneu (onorand invitatia fostului sau coechipier Adrian Lungu)!
 
Adrian Tinca era nascut pe 9 ianuarie 1967.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI