Senator de Olt din partea PSD (2008-2012), ministru pentru relatia cu parlamentul in primul guvern Ponta (6 august 2012- 21 decembrie 2012), ministru delegat pentru proiecte de infrastructura in al doilea guvern Ponta (21 decembrie 2012- 5 martie 2013), ministru al transporturilor in al treilea guvern Ponta (5 martie 2014- 24 iunie 2014), Dan Sova (43 de ani) este unul dintre politicienii care au bifat functii inalte inca de la varste fragede.

In prezent urmarit penal, pentru fapte de coruptie, alaturi de fostul premier Victor Ponta, Sova asteapta verdictele definitive ale justitiei, dar isi completeaza intre timp si declaratiile obligatorii de avere.
In ultimul document de acest fel, Sova a trecut si suma colosala pe care o incaseaza din chiria uneia dintre vilele sale din Bucuresti, pe care o inchiriaza, de ani buni, Ambasadei Kuweitului. In total, Sova primeste 600075 lei pe an, 50000 de lei pe luna, pentru casa de 462,29 metri patrati! Interesant este faptul ca, in vara lui 2007, dupa un diferend cu ambasada respectiva, Sova a solicitat Judecatoriei Sectorului 1 rezilierea contractului si evacuarea chiriasului, dar pana la urma, dupa doua luni de disputa in instante, fostul demnitar a renuntat la proces, continuand colaborarea cu ambasada.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si