Potrivit anchetatorilor, Daniel Onoriu a fost chemat, sambata, de politistii Sectiei 2 pentru a fi audiat in legatura cu incidentul din 26 martie.

Onoriu mai fusese audiat de doua ori in acest dosar, prima data chiar in noaptea in care s-a comis fapta, insa a fost de fiecare data eliberat din lipsa de probe. Sambata, pus in fata unor noi dovezi obtinute de politisti, Onoriu a recunoscut si a fost dus la locul faptei, pentru reconstituire.

Potrivit unor surse din Politie, Daniel Onoriu i-a incendiat masina fostei sale iubite din razbunare, dupa ce aceasta luase decizia sa incheie relatia cu el.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din datele anchetatorilor rezulta ca Daniel Onoriu ar fi mers, in 26 martie, cu motocicleta la o adresa din Sectorul 2, unde fosta lui prietena organiza un eveniment si i-a stropit masina cu benzina, apoi a plecat.  Dupa aproximativ 30 de minute, Onoriu ar fi revenit cu o masina si i-a dat foc autoturismului fostei sale iubite.

Desi in seara in care a fost comisa

fapta, Daniel Onoriu a fost gasit in zona si dus la sectia de politie, incatusat, anchetatorii l-au pus in libertate din lipsa de probe la acel moment.

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu a implinit sambata 39 de ani. El este nepotul cantaretei Gabi Lunca si al acordeonistului Ion Onoriu.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si