Close sidebar
Close sidebar

Fostul presedinte egiptean Mohamed Mursi a fost condamnat pe viata intr-un caz de spionaj

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a fost condamnat pe viata intr-un caz de spionaj pentru divulgarea unor secrete de stat.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii au argumentat Morsi, inlaturat de la putere in 2013, si consilierii sai au fost implicati in divulgarea de documente militare secrete catre serviciile de informatii din Qatar, informeaza Mediafax.

Alte sase persoane au fost condamnate la moarte in acest caz, inclusiv trei jurnalisti. Toti inculpatii pot contesta hotararile la Curtea de Casatie din Egipt, cea mai inalta instanta civila a tarii.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Morsi, liderul Fratiei Musulmane, o organizatie politica scoasa in afara legii, a fost deja condamnata in alte trei cazuri, pentru o evadare din inchisoare in timpul revoltei din 2011 si o condamnare la inchisoare pe viata pentru spionaj in favoarea grupului palestinian Hamas.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI