Close sidebar
Close sidebar

Fostul presedinte Ion Iliescu, dupa moartea academicianului Augustin Buzura: ”Il voi pastra intotdeauna o amintire calda!”

Ion Iliescu a declarat in cadrul unei emisiuni TV ca vestea mortii scriitorului Augustin Buzura al-a afectat foarte tare si ca il va pastra mereu in amintirea sa.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul presedinte a mai precizat ca Augustin Buzura era un om de mare modestie si un bun prieten.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Am aflat cu mare durere vestea incetarii din viata a lui Augustin Buzura. Scriitor unanim apreciat care s-a afirmat de la inceput prin valoarea scrierilor sale. Am avut privilegiul de a-l cunoaste indeaproape si de a-l aprecia pentru calitatile sale umane. Om de mare discretie si modestie. Si un bun prieten. Eu, si la propunerea lui, l-am desemnat ca primul presedinte al ICR unde s-a si afirmat prin calitatile sale.

El a fost cel care a lansat aceasta institutie. Ii voi pastra intotdeauna o amintire calda”, a spus Ion Iliescu, la un post de televiziune, potrivit WOWbiz.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI