Close sidebar
Close sidebar

Fostul presedinte Ion Iliescu, indurerat la aflarea vestii mortii unui fost consilier si prieten apropiat: “II vom pastra o calda amintire”

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este in doliu, dupa ce fostul sau consilier, Andrei Alexandru, a incetat din Viata.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Ne-a parasit un prieten, pe care l-am pretuit si caruia ii vom pastra o calda amintire”, e mesajul de condoleante al lui Iliescu, trnamis si in numele sotiei sale, Nina.

Andrei Alexandru a fost ziarist si fost purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu. El a murit pe 4 ianuarie, dupa o boala grava, potrivit Stiripesurse.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ion Iliescu a mai mentionat: ”A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei. Membru al Partidului Social Democrat, Andrei Alexandru a fost o prezenta activa in dezbaterile politice, permitandu-si de-a lungul anilor chiar si pozitii adeseori incomode si perceptii nu totdeauna agreabile.

Era o fire permanent nelinistita, dar activa in disputele de idei, pe teme politice la zi. A lasat in urma o familie indurerata, careia i-a fost devotat.

Eu l-am apreciat intotdeauna pentru spiritul sau combativ, pentru angajamentul sau constant in disputele politice, pentru modestia sa in viata personala si in comportamentul civic. Personal, am avut o relatie apropiata cu Andrei Alexandru, apreciindu-i angajamentul politic si implicarea in disputele de idei.

A fost, totodata, un apropiat al familiei noastre, manifestand o prietenie constanta, indiferent de imprejurari, lucru pe care l-am apreciat impreuna. Ne-a parasit un prieten, pe care l-am pretuit si caruia ii vom pastra o calda amintire. Condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca. Nina si Ion Iliescu”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI