Directorul medical al Institutului ”Matei Balș”, Adrian Marinescu, a vorbit despre starea de sănătate a fostului primar, iar acesta a precizat că momentan este bine și nu se află internat la Terapie Intensivă. De asemenea, acesta a precizat că lui Sorin Oprescu i se administrează un tratament de specialitate.

”Nu este în ATI, este pe o secţie normală, starea sa este bună”, a declarat pentru News.ro directorul medical al Institutului ”Matei Balş”, medicul Adrian Marinescu.

Citeste si: Un alt cântăreț s-a stins din viață! A murit Dorin Anastasiu, câștigător al trofeului Cerbul de Argint

Fostul primar al Bucureștiului era vaccinat anti-COVID

Sorin Oprescu, în vârstă de 69 de ani, este cunoscut ca suferind de diabet. El era vaccinat anti-COVID, cu schema completă, iar acesta s-ar fi infectat la Spitalul Municipal, după deschiderea secției Covid-19.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

De profesie medic, Sorin Oprescu a crezut inițial că este vorba de o răceală, însă în urma unui test a aflat că este infectat cu virusul SARS-COV-2.  Fostul edil are mai multe probleme de sănătate, printre care diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Medicul Sorin Oprescu[Sursa foto: pmb.ro]

Citeste si: Medic vaccinat, mort de coronavirus

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, internate la „Matei Balș”

La ”Matei Balș” mai sunt internați cu Covid-19 Elena Merișoreanu și Viorica la de Clejani. Elena Merişoreanu, în vârstă de 74 de ani, a fost vaccinată cu schema completă anti-COVID, dar nu a scăpat de infectarea cu coronavirus. În urmă cu o lună, ea a fost internată la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală.

Pe de altă parte, starea de sănătate a Vioricăi de la Clejani este una stabilă, dar gravă, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Viorica are vârsta de 48 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si