Intrebat despre coruptia din Primarii si daca i s-a oferit vreodata mita, fostul primar a considerat ca intrebarile jurnalistilor tendentioase si a pus capat interviului.

"Coruptie in România este peste tot. Nu vreau sa spun mai departe, mai multe lucruri, n-are sens. Cred ca in campanie o sa pot povesti de foarte multe lucruri, daca o sa am ocazia. Dar cu asta interviul nostru ia sfârşit.

Iertati-ma! Pentru ca simt ca sunteti de la DNA, şi nu de la „Ziarul de Iaşi", a raspuns Ni

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Iertati-ma. V-am raspuns pâna acum la tot ceea ce ati vrut sa va raspund. Eu cred ca v-am raspuns suficient. Va vad tendinta in continuare. Nu pot sa merg mai departe. Sunt un om care are doua dosare. Sa va fereasca Dumnezeu sa fiti dvs. in situatia mea vreodata şi cineva sa va intrebe continuu, filmându-va, despre treaba asta, ca dupa aceea sa o puna la judecator. Chiar nu intelegeti lucrurile astea? Am fost binevoitor, v-am dat voie sa ma filmati.

(...) m-ati jignit. Cu toate intrebarile dvs. Şi cu modul cum va exprimati fata de mine. Cum va uitati la mine. Ma jigniti!”, a mai spus acesta.

Gasiti AICI interviul integral.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si