Fostul principe Nicolae a mers și a făcut un test de paternitate din care a reieșit faptul că este tatăl fetiței Nicoletei Cîrjan. Astfel, nepotul Regelui Mihai a mărturisit că și-a asumat responsabilitatea față de micuță, chiar dacă nu a recunoscut că a avut o relație cu mama ei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe Facebook.

În anul 2016, luna ianuarie, Nicoleta Cîrjan a născut o fetiță pe care a botezat-o Iris Anna. Până acum, Casa Regală nu a recunoscut copilul.

Reacția Nicoletei Cîrjan

”27 mai 2019. O zi chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât! Și a venit la mine cu lecția răbdării. Și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si