Liviu Popa, fostul sef al IPJ Bihor, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie din Oradea pentru luare de mita. Liviu Popa si seful Politiei municipiului Beius, Remus Daniel Indrei, sunt acuzati de procurorii DNA ca au protejat activitatea infractionala a unei persoane, iar in schimbul favorurilor au pretins diverse foloase necuvenite, intre care achizitionarea de obiecte de mobilier si prestarea unor servicii/lucrari de renovare la sediul Politiei Beius.

„În schimb, chestorul de poliţie Popa Liviu, în calitate de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi comisarul şef Indrei Remus Daniel, în calitate de şef al Poliţiei mun. Beiuş, au pretins în mod nemijlocit de la persoana respectivă diferite foloase necuvenite, în valoare totală de 11.979 lei ”, precizeaza procurorii DNA.
Din aceasta suma, aproape 8.000 de lei ar fi fost folosita pentru cumpararea de mobila si servicii de renovare la sediul Politiei din Beius. Totodata, procurorii precizeaza ca Liviu Popa ar fi beneficiat si de servicii de 1.500 lei, pentru racordarea provizorie a casei sale la reteaua de curent electric. Popa, despre care presa a relatat ca este un prieten apropiat al co-presedintelui PNL Vasile Blaga, la randul sau pus sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, nu are o situatie financiara relaxata. Conform ultimei sale declaratii de avere, fostul sef al Politiei Bihor are trei credite la banci, in valoare totala de 143.000
de euro. Din salariu si alte drepturi, Popa a incasat 91.872 de lei, iar din indemnizatia de la Consiliul Judetean a mai primit 13.222 de lei. In total, Popa a castigat 105.094 de lei in 2015, adica un venit lunar de 8.757 de lei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si