Close sidebar
Close sidebar

Fostul sef al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, si-a recunoscut faptele si a fost plasat in arest la domiciliu

A recunoscut ca a bagat mana in banii spitalului si, peste noapte, fostul sef de la Malaxa, Florin Secureanu, a ajuns din celula in patul de acasa. Ca sa nu-i deranjeze nimeni arestul la domiciliu, si-a schimbat pe sest adresa. Echipa kanal D a reusit sa-l gaseasca insa si sa obtina o declaratie in exclusivitate!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca Florin Secureanu are fosrte multe de spus despre sistemul care i-a permis mai bine de 9 ani sa faca ce a vrut cu banii spitalului Malaxa este evident.  Era 9 decembrie 2016 cand Florin Secureanu isi lua adio de la confortul de acasa.

7 luni de zile a incercat fostul manager de la Malaxa, din arestul preventiv, sa-si recastige libertatea in instanta. Nu a reusit pana ieri. Judecatorii au acceptat sa-l trimita din celula in arest la domiciliu, dar asta cu un pret destul de greu.

SECUREANU RECUNOASTE

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Florin Secureanu si-a recunoscut faptele in instanta: "Va aduc la cunostinta ca regret faptele care mi se imputa si le recunosc. La ultima intrevedere cu procurorii, am recunoscut absolut toate acuzatiile care mi-au fost aduse",

Lunile petrecute dupa gratii par sa-l fi schimbat. Pare sa fi renuntat la iesirile nervoase.

Limbajul de nedescris folosit cu subalternele pare sa fie dat uitarii de catre Florin Secureanu.

Acum vrea liniste. Ca sa nu fie deranjat, Secureanu si-a schimbat pe ascuns pana si domiciliul.

"Dupa ce a renuntat la conditiile, probabil de lux, ale apartamentului RAPPS, Florin Secureanu a ajuns in arest la domiciliu, in acest bloc mai mult decat obisnuit, tot din sectorul 2 al Capitalei. Ne-a spus ca nu vrea sa faca niciun fel de comentariu in acest moment, dar ca, in perioada urmatoare, adevarul va iesi la iveala.

Adica sa ne asteptam la anumite marturii".

In aceste conditii, am putea sa ne intrebam daca isi mai asuma declaratiile date in fata procurorilor sau nu.

Pana la aceste dezvaluiri, insa, s-ar putea sa treaca ceva timp. Deocamdata, Florin Secureanu este obligat sa ramana doar in apartament si sa se prezinte in fata instantei la fiecare termen. Acestea sunt rigorile arestului la domiciliu. fostul sef de la Malaxa este acuzat ca ar fi bagat in propriul buzunar nu mai putin de 2 milioane de euro din bugetul spitalului pe care l-a condus aproape un deceniu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI