Ciprian Tapota Lătărețu, un cunoscut interpret de muzică populară din zona Gorjului, a fost felicitat de fani pentru ultima cucerire. După despărțirea de iubita Diana, cu care are un băiat de 5 ani, David, Ciprian Tapota nu a stat prea mult singur, postând recent o fotografie alături de Mădălina, se pare noua lui prietenă. De altfel, fanii au reacționat imediat, felicitându-l pentru alegere. ” Ce frumoși sunteți, vă stă bine împreună”,  au scris admiratorii lui Ciprian, mesaj la care solistul a răspuns simplu: ” Mulțumim ”. 

Ciprian Tapota a fost căsătorit vreme de 6 ani cu solista Maria Constantin, cu care are un băiat 

Fosta parteneră a lui Ciprian a făcut acuzații dure la adresa rapsodului în presa locală, Diana declarând după despărțire că a trăit o viață infernală.  ”Am fost împreună aproximativ cinci ani, au fost cei mai urâți cinci ani din viața mea. Am îndurat bătăi și umilințe cum nu cred că poate îndura o altă femeie. Din cauza bătăilor am ajuns la spital, și asta încă de când eram însărcinată cu David. Știu despre toate astea medicul meu și alți cunoscuți cărora am avut curajul să le spun.

Citeste si: Ea este strănepoata regretatei Tamara Buciuceanu! Gestul emoționant pe care l-a făcut tânăra la mormântul actriței

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poate că din cauză că eu am crescut fără tată și știu cât te afectează asta, pe tine ca și copil, am tras cu dinții de relație. Pe măsură ce David a crescut și era martorul violenței din familia noastră, mi-am dat seama că mai mult îi fac rău dacă voi continua să trăiesc în situația respectivă. M-am decis să mă despart de Ciprian, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajung ca fosta lui soție, să mi se interzică să-mi văd copilul”,  a declarat Diana pentru ”Ecoul Gorjului”, acum două luni. 

Tapota
Ciprian s-a fotografiat fericit cu Mădălina

Cântărețul de muzică populară a fost căsătorit cu artista Maria Constantin din 2008 până în 2014, cei doi având un copil, pe Codruț (11 ani). 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si