Olguta Vasilescu, fostuil primar al Craiovei si actualul ministru al Muncii si justitiei Sociale, a divortat de sotul ei, Ovidiu Wlassopol, cu care are un baietel. Dovada a aparut in declaratia de avere a Olgutei Vasilescu, din iunie 2016, cand aceasta nu a mai trecut terenurile din Moeciu aflate pe numele lui Wlassopol, nici apartamentul din Bucuresti, iar la rubrica venituri a completat suma de 1.000 de lei pe luna, pe care fiul sau de 6 ani o incaseaza ca pensie alimentara.

Fostul sot al Olgutei Vasilescu detine un portofoliu imobiliar impresionant, el avand 13 terenuri in satul Pestera, de la Moeciu, dobandite prin mostenire. Numele lui Wlassopol apare in prezent ca „parat” intr-un proces deschis in aprilie 2016 la Judecatoria Zarnesti, obiectul dosarului fiind „rectificare carte funciara”. Wlassopol si rudele sale se judeca cu doi reclamanti, probabil tot rude. Pe 31 ianuarie, judecatorii au decis sa amane cauza pana la urmatorul termen, programat pe 28 martie 2017.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si