Sportivul care făcea parte din academia Arsenal a rămas paralizat complet și are nevoie de îngrijire 24 de ore din 24. El a consumat o băutură ce conținea substanțe interzise la o ieșire în oraș, în urmă cu doar trei ani.

Citește și: Trafic de droguri, pisică deghizată în bebeluș

Daniel Cain este fost fotbalist al academiei Arsenal. El a rămas paralizat complet, în urmă cu trei ani, după o ieșire cu prietenii.

Întâmplarea a avut loc în anul 2020. De atunci și până acum, sportivul trebuie să fie îngrijit 24 din 24 h.

Daniel Cain a rămas paralizat

Tânărul are în prezent 23 de ani, iar viața lui s-a schimbat total. Fostul fotbalist al formației de pe Emirates este acum în scaun cu roțile și se luptă pentru a-și recăpăta viața după incidentul devastator pe care l-a suferit în urmă cu trei ani.

Citește și: Un bărbat va fi condamnat la moarte pentru că a fost complice la traficarea unui kilogram de canabis

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

El era un sportiv de performanță al Academiei Arsenal până să iasă în oraș cu prietenii, iar viața lui să se schimbe radical. A consumat un pahar în care fusese strecurat substanțe interzise, în timpul unei ieșiri în oraș cu prietenii.

Citește și: VIDEO- Patru șoferi din Neamț au fost depistați în trafic sub influența substanțelor interzise. Ce au transmis autoritățile

Până la momentul incidentului, Daniel Cain era un fotbalist în formă și sănătos. Însă, după o noapte petrecută în oraș cu prietenii, viața tânărului în vârstă de 23 de ani a fost schimbată de o „farsă”, deoarece un stop cardiac i-a privat creierul de oxigen.

Cum s-a întâmplat totul

Pe 9 iunie 2020, chiar în timpul ieșirii în oraș, prietenii fostului fotbalist au observat că acesta avea o culoare ciudată a băuturii pe care o consumaseră. La scurt timp după ce a consumat această băutură, acesta a căzut jos și nu s-a mai trezit.

Cadrele medicale au intervenit la fața locului. I-au făcut resuscitare cardio-respiratorie, apoi l-au transportat direct la spital.

Medicii s-au chinuit 24 de minute înainte de a-i face inima să bată din nou, dar creierul și măduva spinării au fost lipsite de oxigen, provocându-i leziuni grave.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Alex Puștiu a fost dependent de substanțe interzise! Manelistul a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui: "Succesul mi s-a urcat la cap"

După doi ani de la tragicul accident, el a reușit să se întoarcă acasă. A schimbat multe spitale și centre de îngrijire pentru a se simți mai bine. În prezent, el folosește un scaun cu roțile și are nevoie de îngrijire permanentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si