Clubul francez Aubagne a anunțat, sâmbătă, că fotbalistul Adel Santana Mendy a fost ucis la Marsilia. Jucătorul a fost împușcat noaptea trecută, informează L’Equipe.

Citește și: Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat în zona inimii

„El va lăsa un mare gol şi va rămâne pentru totdeauna unul dintre ai noștri. Toate gândurile noastre se îndreaptă către familia sa.

Condoleanțe”, a notat în social media clubul Aubagne.

Atacantul avea 22 de ani.

Familia lui Pele, mesaj în legătură cu starea fotbalistului: „El va fi bine. Va vedea Brazilia câștigând trofeul a şasea oară”

Fostul fotbalist Pele este din nou internat în spital, încă de marţi, pentru tratarea unei infecții respiratorii, ca urmare a Covid-19, au transmis apropiații acestuia. Tot ei au transmis un mesaj legat de starea sa de sănătate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Român din Italia, împușcat în cap după o ceartă cu un vecin. Agresorul, tot român

Pele are 82 de ani și în prezent face și chimioterapie pentru a învinge cancerul de colon.

Cu toate acestea, Kely, Flavia Nascimento şi Artur Arantes do Nascimento au afirmat într-un interviu că moartea brazilianului nu este iminentă.

Citește și: Elev de 17 ani din Sibiu, înjunghiat din spate pe stradă de un coleg de clasă

Sâmbătă, spitalul a precizat că Pele răspunde bine la tratamentul împotriva infecției şi că starea de sănătate a bărbatului nu s-a înrăutățit.

Citește și: Svetlana, o bunică de 66 de ani, a ucis-o într-un mod brutal pe iubita nepotului ei. Metoda halucinantă prin care a încercat să scape de trupul tinerei: „Nu va mai deranja pe nimeni altcineva”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si