Zona din care au dispărut ghetele nu este accesibilă publicului, astfel că, este bănuit cineva din interior, potrivit stiridecluj.ro.

Fotbaliști italieni, furați la Cluj Arena în pauza meciurilor de la Campionatul European de Fotbal U21

IPJ Cluj a transmis că: „La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare  

în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”.

Citește și: UPDATE: Bărbatul a fost prins. Un deținut de la Penitenciarul Timișoara a evadat. Bărbatul era condamnat la 2 ani de închisoare pentru furt calificat

Citește și: Trei persoane acuzate de furt în Germania, prinse în București și Ilfov

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Clujul este gazda meciurilor din grupele Campionatului European de Fotbal U21.

Citește și: Un bătrân a fost înșelat prin metoda “Acoperișul”. Acesta a fost păgubit de 5.000 de lei

Trei persoane acuzate de furt în Germania, prinse în București și Ilfov

Doi bărbaţi şi o femeie sunt acuzaţi de furt în Germania, însă aceștia au fost prinşi în Bucureşti şi în Ilfov.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Împotriva a doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv 39 de ani, la aceeaşi dată, autorităţile judiciare din Germania au emis  mandat european de arestare.

”Marţi, 27 iunie 2023, poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale au acţionat în vederea depistării a trei persoane, cercetate pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, fapte comise pe teritoriul Germaniei.

Astfel, în urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii Capitalei au depistat, la o adresă din municipiul Bucureşti, o femeie, în vârstă de 47 de ani, pe numele căreia, autorităţile judiciare din Germania au emis, la data de 7 iunie 2023, un mandat european de arestare”,  anunţă  Poliţia Capitalei.

Citește și:  Metoda unui clujean de a adormi tineri pentru a-i jefui

Pe numele celor trei vinovați au fost emise ordonanţe de reţinere pe o durată de 24 ore. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si