Close sidebar
Close sidebar

Fotbaliștii unui club din Argentina au fost atacați cu pistolul de fanii supărați ai echipei. "M-au lovit peste față de două ori"

Fanii unui club de fotbal din Argentina i-au atacat cu cruzime pe jucători, amenințându-i cu pistolul și sechestrându-i minute în șir, după o partidă pierdută pe teren propriu.

Sorin Negru,

Fotbaliștii unui club din Argentina au fost atacați cu pistoale de fanii supărați ai echipei


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Meciul de rămas-bun al fundașului uruguayan Diego Godin s-a încheiat cu scene de violență rar întâlnită în competițiile sportive.

Citește și: Chelsea vrea să dea trei jucători la schimb pentru Kylian Mbappe

Echipa Velez Sarsfield a pierdut în fața adversarilor de la Huracan, declanșând un incident violent duminică, potrivit CNN.

Lucrurile au luat-o razna după ce unii dintre fanii clubului argentinian i-au atacat cu cruzime pe jucători, agresându-i cu pistolul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Când echipa argentiniană s-a întors în cantonamentul de pe Stadionul Villa Olimpica la câteva ore după meci, a primit vizita brutală a suporterilor clubului, în timp ce mașinile cu huligani i-au pândit pe unii dintre jucători.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj extrem de dur pentru Laurențiu Reghecampf: ”Dacă se ocupă de circuri, procese, mondenități și nu se concentrează pe fotbal, cariera lui se va încheia încet și sigur

„Am ajuns (la stadion) să ne luăm mașinile și să mergem acasă. Am ieșit și era întuneric când mașinile grupării „Barra Brava” au intrat peste noi. Probabil că au fost cinci sau șase”, a declarat  atacantul Gianluca Prestianni, luni, pentru ESPN.

"‘Coboară din mașină sau te împușc”

„M-au lovit de două ori în față în timp ce mă apucau de jachetă. Eram prea speriat și colegii mei nu voiau să meargă acasă în caz că erau urmăriți", a povestit fotbalistul.

„Chiar i-au spus unuia dintre ei: ‘Coboară din mașină sau te împușc de două ori în picior’”, a spus atacantul de 17 ani, adăugând că incidentul îl face să se regândească să rămână la club.

Citește și: Kylian Mbappe, mărul discordiei între PSG și Real Madrid. Clubul spaniol, reclamat la FIFA

Fostul fundaș al lui Boca Juniors Leonardo Jara a fost și el amenințat cu pistolul.

„Au traversat cu o mașină în fața mea, m-au blocat și mi-au cerut să ies din mașină, altfel mă vor împușca în picioare”, a spus el unui program local de radio.

Fotbaliștii unui club din Argentina au fost atacați cu pistoale de fanii supărați ai echipei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI