Nu mai e un secret că fotbalistul Alexandru Boc a cumpărat vaporul lui Nicolae Ceauşescu. Boc, care a împlinit 73 de ani pe 6 iunie, a jucat la Petrolul, Dinamo, Rapid şi Universitatea Craiova în perioada 1964-1976, adunând câte un titlu de campion, cu Petrolul şi Craiova, o Cupă cu Rapid, dar şi 6 selecţii la echipa naţională.( vezi cât de mult a îmbătrânit Valentin Ceauşescu)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Nepotul lui Ceaușescu e scandalizat: ”Să fi fost mult mai important creatorul de modă decât cea care a dat viață unor personaje de referință în cultura noastră?”

Fotbalistul Alexandru Boc a cumpărat vaporul lui Nicolae Ceauşescu:" Tot timpul trebuia să plătesc taxe pentru el"

După 1989, Boc şi-a încercat norocul în afaceri. Într-un interviu din Adevărul, întrebat ce afaceri are, Boc a dezvăluit: “În domeniul imobiliar.

Am fost după Revoluţie primul armator din România, am avut un vapor. Nu am ştiut în ce mă bag. Tot timpul trebuia să plătesc taxe pentru el: de cheu, de una, de alta. Nu am ştiut cum să scap mai repede de el”.

Fotbalistul Alexandru Boc a cumpărat vaporul lui Nicolae Ceauşescu: "Am scos bani extraordinari din vapor!” 

E clar că fotbalistul Alexandru Boc a cumpărat vaporul lui Nicolae Ceauşescu.

Într-un material de pe bihorpenet.ro, s-au dat mai multe detalii. “ După Revoluţie, Boc a fost… primul armator din România! A cumpărat un vapor, chiar vaporul lui Ceauşescu”. Fostul fotbalist a dezvăluit: „Mamă ce mare eram dar să vedeţi ce mi-a făcut vaporaşul meu uriaş! Păi eu, în primele 10 luni nu am dormit deloc! Intrasem într-o criză financiară incredibilă. Vaporul meu plutea pe apă şi-mi scotea bani din buzunar! Plăteam taxa de port, taxa de bazin, taxa de chei, taxe, taxe, taxe, şi asta în fiecare zi! Vaporul meu doar plutea şi era ca buretele, aşa tare îmi absorbea toată avuţia. Ca norocu’ am dat peste un neamţ, care l-a închiriat şi am scos bani extraordinari din vapor!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si