Fotbalistul brazilian Felipe Diogo, de doar 21 de ani, a fost împușcat mortal pe stradă, marți seara, potrivit informațiilor din presa braziliană.

Felipe Diogo, care a jucat pentru echipa Sao Bernardo din Serie C din Sao Paulo, a fost ucis de mai mulți „înarmați misterioși” la întoarcerea în orașul său natal, Ribeirao Preto.

Citește și: Gigi Becali, atac dur la adresa lui Dorian Popa! Patronul FCSB cere o pedepsă de cinci ani de închisoare pentru îndrăgitul artist

Postul de știri brazilian Globo relatează că atacantul a fost lovit de aproximativ 10 gloanțe și, deși a fost transportat de urgență la spital, a murit la scurt timp după incident.

Anunțul morții lui Felipe Diogo, făcut de clubul fotbalistului

Clubul de fotbal la care juca Felipe Diogo i-a adus un omagiu tânărului atacant în urma veștii morții sale.

Ei au scris pe pagina oficială de Facebook: „Sao Bernardo deplânge cu enormă durere vestea morții jucătorului nostru Felipe Diogo Bernardes Ferreira (Felipe Diogo). Fie ca Dumnezeu să mângâie inimile familiei sale în acest moment de durere profundă.”

Felipe Diogo, fotbalist promițător la 21 de ani

Felipe Diogo a impresionat cu echipa Under 20 în 2021, înainte de a câștiga o convocare pentru echipa de seniori, unde i-a ajutat să câștige promovarea în Campeonato Brasileiro Serie C- al treilea nivel al fotbalului brazilian.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Diogo a jucat de 12 ori pentru echipa din Sao Paolo, marcând de patru ori înainte de a mai juca cinci apariții în acest sezon.

La momentul tranferului său, Diogo a acordat un interviu pe site-ul noii echipe.

De ce a fost împușcat fotbalistul 

Poliția locală a deschis o anchetă cu privire la seria de împușcături și a confirmat că motivul crimei este încă necunoscut.

Potrivit martorilor care au făcut declarații pentru Poliția Militară, Felipe Diogo se afla pe Rua Tabatinga, în Jardim Jandaia, Zona Nord, când a fost răpus de aproximativ zece împușcături.

Felipe Diogo s-a bucurat de un început promițător al carierei sale, după ce a urcat printre cele mai bune cluburi braziliene Botafogo și Cruzeiro, înainte de a-și face anul trecut debutul în seniori la Sao Bernardo.

Felipe Diogo, fotbalist promițător la 21 de ani

Felipe Diogo, fotbalist promițător la 21 de ani

Fotbalistul brazilian Felipe Diogo, de doar 21 de ani, a fost împușcat mortal pe stradă, marți seara, potrivit informațiilor din presa braziliană.

Fotbalistul brazilian Felipe Diogo, împușcat mortal pe stradă

Suporterii clubului San Bernardo

Suporterii clubului San Bernardo, în stare de șoc

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si