Sorin Muresan se afla la volanul bolidului sau, o masina pe care o iubea nespus, circula de DN1 C, fusese la un meci si se intorcea acasa. Martorii spun ca tanarul conducea cu viteza si ca inainte de a pierde controlul asupra autoturismului,  s-a angajat intr-o depasire, dar nu a mai reusit sa revina pe banda sa de mers si a parasit soseaua.

Sorin Muresan era mandru de masina sa

Masina s-a izbit de un mal de pamant dupa care s-a rostogolit de mai multe ori, maturand toti arbustii de pe marginea soselei.

Pentru ca nu purta centura de siguranta, acesta a fost proiectat prin luneta in afara autoturismului cativa metri, iar la impactul puternic cu asfaltul a decedat pe loc

.

Asa arata bolidul dupa accident (foto: Dejeanul)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sorin era tare mandru de masina sa cu care se lauda de cate ori putea. De altfel, pe pagina sa de socializare, tanarul a postat mai multe fotografii in care apare chiar alaturi de autoturismul in care si-a gasit sfarsitul.

 


Tragedia i-a impresionat pe amicii lui Sorin, care sambata seara, in memoria lui si-au dat intalnire pe terenul de fotbal din Catcau unde au aprins lumanari si au tinut un moment de reculegere.

Pe terenul de fotbal, prietenii au aprins lumanari (foto Dejeanul)

Dupa aceea, prietenii lui au mers si la locul accidentului, intre Catcau si Capalna, unde au aprins de asemenea lumanari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si