Close sidebar
Close sidebar

Fotbalistul de la Ajax "maI bun decât Neymar", dorit de Manchester United, Arsenal și Liverpool

Mohammed Kudus, de 22 de ani, este noua revelație de la Ajax Amsterdam și ar putea ajunge în Premier League după sezonul de transferuri din această vară. Manchester United și Liverpool se bat pentru tânărul originar din Ghana.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Manchester United „planifică o mișcare” pentru mijlocașul ofensiv de la Ajax, Mohammed Kudus, în timp ce Erik ten Hag încearcă să continue recrutările de la fostului său club.

Mohammed Kudus are mai multe oferte din Premier League în urma unei serii de performanțe deosebite pentru clubul olandez.

Cine este Mohammed Kudus  

Tânărul de 22 de ani din Ghana a marcat 18 goluri în 42 de meciuri în toate competițiile sezonul trecut, oferind și șapte pase decisive de gol.

Atât Manchester United, cât și Arsenal și Liverpool îl urmăresc pe Mohammed Kudus, al cărui contract urmează să expire în 2025.

Citește și: Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor: ”Din dragoste pentru Portugalia!”

Recent, Kudus a respins o prelungire de un an de contract la Ajax Amsterdam și a anunțat că vrea să plece din Olanda, după ce a ratat în mod dezamăgitor calificarea în Liga Campionilor, terminând pe locul al treilea în Eredivisie.

Kudus a respins o prelungire de un an de contract la Ajax Amsterdam

Mohammed Kudus, "mai bun decât Neymar"

Agentul lui Kudus, Jennifer Mendelewitsch, a confirmat recent dorința jucătorului de a pleca de la Ajax, declarând: „Cred că este cel mai bine atât pentru Ajax, cât și pentru Mohammed să facă un transfer acum. Acum este momentul potrivit".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Neymar, nevoit să-şi ceară scuze public, după ce şi-a înșelat iubita însărcinată: ''Nu-mi pot imagina viaţa fără tine!''

Kudus a ignorat o propunere de prelungire a contractului până în vara lui 2026.

"Ce pot spune este că după Cupa Mondială și după acest sezon există mult interes pentru Kudus", a adăugat Jennifer Mendelewitsch, citată în presa britanică.

Jennifer Mendelewitsch, impresara lui Kudus

[Sursa foto: Instagram]

Se pare că lui Kudus nu îi lipsește încrederea în sine, el susținând că superstarul brazilian Neymar „nu este mai bun decât el”.

Perechea a fost implicată într-un meci direct când Brazilia a învins Ghana cu 3-0 într-un amical în septembrie anul trecut, dar înfrângerea nu a făcut decât să contribuie la creșterea apetitului lui Kudus de a deveni unul dintre cei mai buni din lume.

"Neymar nu este mai bun decât mine. El este doar un jucător de profil superior, asta-i tot", a spus el pentru The Guardian în noiembrie. „Voi ajunge acolo în curând”, a adăugat el.

Kudus este „în fruntea listei lui Ten Hag”

Antrenorul lui ManUnited, Eric Ten Hag este dornic să-l aducă pe Kudus pe Old Trafford, după ce a semnat deja atât cu Lisandro Martinez, cât și cu Antony de la fostul său club.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După ce sâmbătă s-a încheiat încercarea greoaie de a-l aduce la Manchester United pe Mason Mount, șeful lui United și-a gândit câteva posibile alternative.

Printre cei de pe lista olandezului se numără și Kudus, clubul făcând cercetări cu privire la disponibilitatea atacantului, potrivit ESPN.

Kudus a fost antrenat de Ten Hag la Ajax Amsterdam

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI