Tragedia a avut loc sâmbătă seara, pe un drum rapid, după ce vehiculul, care transporta 12 persoane, a ieşit de pe carosabil, în rigolă.

Singurul supraviețuitor este un student care a spart geamul înaintea tragediei

Un tânăr student, Thanachit Kingkaew, a reuşit să se salveze înainte să izbucnească incendiul, acesta fiind și singurul supraviețuitor, restul persoanelor rămânând blocate în maşină.

Citește și: O tânără și-a incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul sufrageriei

Thanachit Kingkaew dormea, iar ţipetele l-au trezit în momentul accidentului, a declarat el la postul public thailandez de televiziune, Thai PBS.

Am spart geamul cu piciorul şi am reuşit să ies prin gaură. Imediat după asta, duba a explodat ”, a declarat studentul de 20 de ani. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Flăcările au cuprins cu rapiditate vehiculul, în mai puţin de 30 de secunde, astfel că restul pasagerilor nu au mai avut nicio șansă. 

Citește și: O sută de turiști au rămas blocați cu mașinile în Dâmbovița. Jandarmii montani au intervenit

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, incendiul a izbucnit din cauza benzinei, iar duba avea un rezervor de gaze naturale, care nu s-ar fi scurs.

O anchetă este acum în desfășurare pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Conform ultimelor date de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) din 2019, Thailanda înregistrează de două ori mai multe accidente rutiere decât media ţărilor din Asia de Sud-Est.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si