Un bărbat a ajuns la spital după un accident rutier produs pe raza localității Năstase, comuna Mihălășești, județul Botoșani. Șoferul a fost conștient, iar echipajele SAJ l-au transportat imediat la spital

Șofer dus la de urgență la spital în urma unui accident în Botoșani

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, dar și o ambulanță aparținând SAJ.

Aceștia au găsit autoturismul în afara părții carosabile. Conducătorul auto a ieșit sigur din mașină. Acesta era conștient și cooperant și a fost preluat de echipajul SAJ, fiind transportat la spital.

Citește și: Momentul în care s-a produs carambolul de pe autostrada M1 din Ungaria. Declarațiile martorilor

Citește și: Accident rutier într-o zonă montană din Bihor. Salvatorii au intervenit

Citește și: Un șofer din Argeș a rănit cu mașina un biciclist. Bărbatul a fost identificat

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Accident feroviar dramatic în Roșiori! A fost activat planul roșu de urgență

Un accident feroviar grav a avut loc luni, 13 martie 2023, la primele ore ale dimineții, în Roșiori, județul Teleorman.

Un tren care transporta mașini a deraiat de pe șine. Pompierii au activat planul roșu de intervenție.

”În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunţa un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în judeţul Teleorman, între Roşiorii de Vede si Măldăeni. 

Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la faţa locului.

Odată ajunse, forţele de intervenţie au constatat că accidentul feroviar nu se confirma. Trenul circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord şi s-a oprit brusc”,  au transmis reprezentanții IGSU.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și:  Momentul în care s-a produs carambolul de pe autostrada M1 din Ungaria. Declarațiile martorilor

Potrivit primelor informații, cel puțin 13 persoane au fost rănite după ce mecanicul unui tren a frânat pentru a evita ciocnirea cu o garnitură de marfă, care transporta mașini pe ruta Arad-București Nord, care deraiase de pe șine.

Pompierii au activat planul roșu de urgență

Mai multe persoane au fost evaluate la fața locului de echipajele medicale, 3 victime fiind transportate la spital.

Călătorii au fost transportați cu 2 microbuze ISU către gara din Roşiorii de Vede.

Citeste si:  Aurelian Temișan, adevărul despre săruturile cu Loredana Groza: ''Eram tineri amândoi, eram timizi. Loredana se gâdila''- kanald.ro

Citeste si:  Oana Matache, probleme cu Protecția Copilului?! Răzvan Miheț i-ar putea lua copiii- wowbiz.ro

Citește și:  România s-a zguduit din nou. Un cutremur a avut loc în Vrancea, seara trecută

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

"A avut loc o frânare de urgență. Nu a existat impact cu trenul deraiat. S-a activat planul roșu de intervenție, fiind vorba de un tren cu foarte mulți pasageri. Au fost trimise la fața locului mai multe autospeciale de intervenție.

Răniții transportați la spital sunt un bărbat de 46 de ani și o femeie de 30 de ani, bărbatul având traumatism cranio-facial iar femeia, traumatisme minore.

Aproximativ 200 de persoane- pasagerii trenului- urmau să fie transportați cu microbuze în stația Roșiorii de Vede pentru a fi preluați de un tren pus la dispoziție de CFR",  a transmis Adrian Dragomir, reprezentantul ISU Teleorman, potrivit jurnaliștilor de la antena3.ro.

La ora transmiterii ştirii, Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

Citește și:  Panică într-un centru comercial din Timișoara după ce un adolescent a sunat la 112 să raporteze o bombă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si