Close sidebar
Close sidebar

FOTO Accident grav pe calea ferată. Un tractor a fost strivit complet de o drezină

Un accident feroviar a avut loc marți în jurul orei 13:00, fiind implicate un tractor și o drezină. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, conducătorul tractorului, a rămas încarcerat.

Laura Macovei,

FOTO Accident grav pe calea ferată. Un tractor a fost strivit complet de o drezină


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În jurul orei 13:00, autoritățile au fost solicitate să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident feroviar, un tractor lovit de o drezină, pe raza orașului Turceni, satul Murgești.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni, împreună cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

Victima era încarcerată, dar conștientă și cooperantă

Echipajele de intervenție au constatat că, în urma accidentului, a rezultat o victimă de sex masculin în vârsta de 42 de ani.

Conducătorul tractorului era încarcerat, dar conștient și cooperant.

Citește și: VIDEO |Gafa comisă de Selly în trafic: „Să fii influencer nu îți trebuie și creier!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pompierii au intervenit rapid pentru descarcerarea victimei, iar ulterior i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, fiind transportat mai apoi de către echipajul SAJ GORJ la Spitalul Orășenesc Turceni.

Doi copii au fost răniți într-un accident rutier în Bistrița-Năsăud

Cei doi copii de 7, respectiv 8 ani au fost transportați la spital după ce mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă.

Mașina era condusă de tatăl micuților, iar  accident  ul s-a petrecut pe drumul judeţean 171 din localitatea Uriu, judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

" În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei oraşului Beclean au intervenit la un accident în Uriu, pe  Drumul Judeţean 171.

Citește și: Fiul lui Victor Pițurcă a fost reținut în dosarul achizițiilor de măști neconforme

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din Şieu Odorhei, a părăsit partea carosabilă, rezultând rănirea a doi pasageri minori de 8 şi 7 ani, cei doi minori fiind ulterior transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis Poliţia.

Mama copiilor se afla în mașină, dar nu a fost rănită în urma accidentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI