Șoferul autovehiculului, un bărbat de 52 de ani, se deplasa către Drumul Taberei, iar la intersecție a accidentat mortal un motociclist, un tânăr de 22 de ani.

Bărbatul a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a indicat o concentrație de 0,68 mg/l. De asemenea, a fost testat și cu aparatul Drugtest, de unde au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Motociclist omorât de un șofer băut și pozitiv la substanțe interzise

„La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 22:25, prin intermediul SNUAU 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație pe Drumul Taberei.

Citește și: VIDEO- Un pompier drogat a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, în Maramureș

Conducătorul unei autovehicul, în vârstă de 52 de ani, care se deplasa pe aleea de legătură dinspre Str. Pravăț către Drumul Taberei, la intersecția cu Drumul Taberei, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe Drumul Taberei”, au transmis autoritățile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ciuda eforturilor medicilor, victima nu a mai putut fi salvată.

„În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului de motociclu, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”.

Șoferul, dus la audieri. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul 

„Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma efectuării testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

Citește și: Accident rutier mortal în Satu Mare. Un șofer a murit, iar un copil de 5 ani a fost rănit. Cel care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1,63 g/l

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație”,  au mai transmis polițiștii.

Vlad Petrișor, reporter Știrile Kanal D, se află acum la Brigada Rutieră din Capitală și ne transmite mai multe detalii:

„Șoferul care a accidentat mortal aseară un motociclist, pe străzile din Capitală, este acum la Brigada Rutieră, la audieri”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si