Close sidebar
Close sidebar

FOTO - Această cățelușă a stabilit recordul național pentru cei mai mulți pui născuți! Câți puișori are cățelușa Honey?

O cățelușă pe nume Honey a născut un număr record de cățeluși. Aceasta se află acum în recuperare. Din păcate, nu toți puișorii ei au supraviețuit.

Estera Maria,

FOTO - Această cățelușă a stabilit recordul național pentru cei mai mulți pui născuți! Câți puișori are cățelușa Honey?

[Sursa foto: 7News]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Honey, o cățelușă din Australia, a bătut recordul național pentru cei mai mulți pui născuți. Proaspăta mămică a adus pe nume un număr incredibil de cățeluși.

Stăpânul lui Honey este foarte mândru de ea și a povestit ce s-a întâmplat în seara în care aceasta a adus pe lume animăluțele.

A fost la diferență de doi puiuți pentru a bate recordul mondial

Honey a născut numărul incredibil de 22 de puiuți și a fost la o diferență de doar 2 pentru a doborî recordul mondial de 24. Acesta din urmă a fost stabilit în anul 2004 de Mastifful Tia, din Napoli, Italia.

Stăpânul lui honey a declarat că așteapta ca aceasta să nască deoarece avea un comportament ciudat.

Niciodată nu s-ar fi gândit la multitudinea de cățeluși!

Citește și: Închisoare, timp de doi ani și jumătate, pentru un bărbat care a ucis un câine, în Sibiu

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„În momentul în care m-am dus la culcare, ea m-a zgâriat pe față și mi-a dat un ghiont, încercând parcă să-mi spună că trebuie să dorm. După aceea, s-a întors și s-a pus peste mine. În vreo zece ore a născut 11 pui și credeam că aici se va opri pentru că vreo două ore nu a mai născut altul.

Când am urcat la etaj, a mai apărut un pui. La patru dimineața, ne-am mai trezit cu încă un cățeluș și tot așa”, a spus bărbatul pentru  7 News.

FOTO- Această cățelușă a stabilit recordul național pentru cei mai mulți pui născuți! Câți puișori are cățelușa Honey?

[Sursa foto: 7News]

Honey se recuperează după naștere

Honey a doborât fostul record național după ce i-a născut pe cei 22 de cățeluși. Acum, ea este în proces de recuperare. O echipă de medici veterinari o ajută să își revină după ce a devenit o „mămică eroină” a speciei canine.

Tatăl micuților patrupezi nu este 100% cunoscut. Stăpânii femelei cred că ar putea fi un Staffordshire Bull Terrier pe nume Boston sau un Rottweiler pe nume Buzz sau poate chiar amândoi!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Fântâna artistică din Timișoara devine virală/ Arta urbană a fost înlocuită cu gresie

Din păcate, din cei 22 de puiuți, doar 18 au supraviețuit. Stăpânul cățelei și echipa de veterinari fac tot posibilul pentru ca cei rămași în viață să fie feriți de orice pericol. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI