Fostul fotomodel Adrian Alexandrov a aparut alaturi de Elena Udrea la nunta lui Honorius Prigoana, cei doi comportandu-se tandru unul cu celalalt. Despre Alexandrov se stie ca este agent imobiliar la o companie specializata in tranzactiiile din nordul Bucurestiului, din aceasta postura reusind sa-si achizitioneze mai convenabil o vila cu piscina in Corbeanca, tranzactie care a avut loc vara trecuta.

Pana atunci, Alexandrov a a avut domiciliul intr-o casa aflata pe o strada din apropierea Guvernului, intr-un cartier select.
Imobilul construit in 1970, cu trei  camere, a fost scos la vanzare pe un site de imobiliare, pretul cerut fiind de 155.000 de euro. Alexandrov s-a mutat din casa modernizata, dar care nu-i asigura intimitatea si confortul de la Corbeanca, astfel ca a ales sa-si cumpere o vila in afara Bucurestiului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si