Close sidebar
Close sidebar

FOTO! Aici e casa secreta a Preafericitului Daniel in Bucuresti! Patriarhul a ridicat-o in curtea surorii sale! In 2012, Primaria Sectorului 2 i-a aprobat Patriarhului solicitarea de construire a unui vile cu etaj aflata in zona Halei Traian!

Patriarhul Daniel si-a ridicat in Bucuresti o casa ferita de ochii lumii, in aceeasi curte in care locuieste si sora sa.

Elena Vasile,


DISTRIBUIE
acest articol

Preafericitul Daniel a fost ales Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane in 2007. Pentru ca nu avea nici o locuinta in Bucuresti, Daniel a stat mai multi ani intr-o casa a Patriarhiei, pana cand s-a hotarat sa detina una personala  

In aceasta curte de pe o strada din apropierea Halei Traian locuieste familia Patriarhului Dan Ilie Ciobotea pe numele sau din buletin, Preafericitul si-a facut mutatie la adresa unde locuieste sora sa, Floarea, in zona Halei Traian. Mai mult, la 13 aprilie 2012, Ciobotea a solicitat Primariei sectorului 2 o autorizatie de construire a unei case cu parter si un etaj, la aceeasi adresa la care figureaza sora sa.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Ruda Patriarhului detine o casa la strada, in timp ce Daniel si-a ridicat-o pe a sa in fundul curtii, departe de ochii lumii, spate in spate cu un imens zid de caramida.

Vila cu etaj a lui Daniel este ridicata in fundul curtii, copacii ferind-o de ochii curiosilor Tot ce se poate observa este ca locuinta lui Daniel este de culoare verde, atat fatada, cat si acoperisul. Patriarhul mai are o casa, cea parinteasca, in Dobresti, judetul Timis, localitatea sa natala, pe care a renovat-o recent.

Vezi aici imaginile cu casa secreta Preafericitului Daniel in Bucuresti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI